Standhouders

premium fotomerken

Nikon toont een breed scala aan camera's en objectieven. Naast de vertrouwde dslr lijn natuurlijk ook de mirrorless Z camera's.

Sony pakt uit met de succesvolle alpha serie. De nu al legendarische 200-600mm is aanwezig, maar ook de nieuwste a7R IV.

Canon heeft een zeer ruim aanbod en onderscheidt zich met een aantal zeer bijzondere objectieven. De macro MP65 staat nog steeds op eenzame hoogte.

Fujifilm is met een ware opmars bezig en is erg populair onder natuurfotografen. Vooral ook vanwege het geringe gewicht van de apparatuur.

Olympus timmert al geruime tijd aan de weg met een heel scala aan compacte cameramodellen en bijbehorende objectieven.

Transcontinenta vertegenwoordigt een bijzonder ruim pakket aan merken waaronder Leica, Hasselblad, Think Tank, Tamron, Zeiss en Samyang.

Degreef&Partner is leverancier van een aantal bekende merken zoals Joby, Leofoto, Steiner, Lowepro, Velbon, B&W, Hanhnel en Billingham.

Benro is een van de merken van Foto Video Retail. Naast Benro statieven zijn ze importeur van Laowa objectieven, Tenba en Sunwayfoto.

TSE imaging biedt een uitgebreid pakket aan foto en video merken zoals Sirui statieven, Tokina objectieven, Ledgo verlichting en Hoya filters. 

Cameratools staat bekend om de uitstekende vakkennis van de enthousiaste medewerkers over alles wat met fotografie en video heeft te maken. 

CameraNu op Urk is sinds 2003 bekend tot ver over de grens. De no-nonsense aanpak en de supersnelle online levering is een begrip. 

Disnet verzorgt de distributie en import van meer dan 25 video- en fotomerken. Irix objectieven, Godox flitsers, F-Stop tassen en Caruba artikelen.

Partners in succes

Veluwse Cadeaushop

Delta safari

MDJ Fotografie en support

Vzw landschap

Nordic Vision

Starling reizen

Focus Media

birding breaks

Photo United

Natuurfotografie magazine

Pixfactory

Jan Vermeer Photography

Photofacts

Laars & Co

nature talks

VNF Apeldoorn

word ook standhouder in 2022


De Veluwse Fotodagen is een jaarlijks evenement waar fotografie, reizen, film, outdoor en natuur volop de ruimte krijgen. September heeft het grote voordeel dat gelijktijdig met het evenement de edelherten bronst volop bezig is. Voor veel bezoekers is dat een extra reden om deze dag niet te missen. De locatie is het kloppend hart van de Veluwe, middenin de natuur met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.